Our Home

‘Hier werd ik als klein meisje om een boodschap gestuurd!’ riep Martine’s moeder bij het zien van het oude winkelpand met woonhuis uit begin 1900. Dat was toch wel bijzonder, naast de enorme tuin terwijl de beoogde koop midden in het dorp stond. Manlief gruwelde echter van de overdosis schrootjes aan de muren en het beeld van een oude, afstandse stacaravan wilde maar niet van zijn netvlies verdwijnen. Gelukkig kon Martine’s vader, een architect, het ideaalplaatje zo schetsen dat iedereen door al het lelijks heen kon kijken.
Alles werd gestript en de gekste dingen kwamen aan het licht zoals de verborgen wandkast, bekleedt met origineel papier. Het huis gaf zijn geheimen stukje bij beetje prijs. In ruil wordt het huis liefdevol beloond met oude bouwmaterialen. Van de radiatoren tot het hout voor de kozijnen. Dat het huis van origine uit drie pandjes bestond is nog te zien aan het verspringen van de vloeren in de slaapkamers van de jongens. Een nadeel? Echt niet! Onder de vloer zit een bak aan opbergruimte.
Je kunt wel zeggen dat Martine en Roelof een goed setje zijn. Zij heeft een helder beeld voor ogen, hij heeft de technische kennis op zak met een dosis zelfmaakkrachten en samen pakken ze het hele huis aan. 
Toen ze het in 2005 betrokken werd alles wit. Zelfs de banken en het kacheltje. Eén voor één druppelden de kleuren binnen: zachte bloemetjesbehangen, lieflijk getinte accessoires, pasteltinten op de wanden. Dat hier een gezin woont met een sterke voorliefde voor vintage wordt al duidelijk zodra je het erf op loopt. Featured in

Pretty Pastel Style - Selina Lake - Maart 2013 (UK)
FLOW Magazine - Oktober 2012 (NL)
Little Thing Magazine - September 2011 (Hongkong)
101 Woonideeën - Juli 2010 (NL)Rented as Photo Shoot Location by

Uitgeverij Loopvis - Koken met kruidnoten - Mei 2011
ESTA Home - Pretty Nostalgic Wallpaper Collection - July 2013


HR Images are available at a reasonable fee for publication (on request). A photo shoot or location rental (incl. deco & accessoiries) is also optional. Mind you: our interior is constantly changing. Check Instagram for the most Actual Arrangement, find some old stuff on Flickr or contact us for inquiries.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten